NOVEL·LA JUVENIL

Aquestes dues novel.les estan incloses al programa LLETRES A LES AULES de la INSTITUCIÓ DE LES LLETRES CATALANES

EL BOSC DE LES OMBRES

PREMI ALTEA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL 2021

Sinopsi: El Miquel i la Rosa arriben a la vall Negra des de la ciutat per allotjar-se provisionalment a casa del seu avi, que viu aïllat al bosc i manté una relació distant amb la família. Xavi, el germà gran del Miquel i la Rosa, ha patit un greu accident de cotxe i els pares l’han atendre a l’hospital.  Mentre són a la Vall Negra, el Miquel i la Rosa coneixen la Teresa, una jove que viu al bosc amb la mare, i que guarda un gran secret.  Les coses comencen a complicar-se quan unes estranyes criatures que habiten el  bosc es desperten i  comencen a atacar els seus habitants.

   EL BOSC DE LES OMBRES és una novel.la intrigant, inquietant, vibrant, impactant. Trepidant. “Quan la vaig llegir no vaig poder dormir en tota la nit! Com no havíem de premiar-la?”, confessava un dels membres del  Jurat del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil.   Cal advertir-ho, per tant: si voleu dormir plàcidament, avorridament, sense emocions ni  excitacions- sense aquella sensació de tenir el cor en un pessic i sentir un camí de formigues corrent per l’esquena- , és millor que no us atreviu a llegir aquest llibre. La por, el misteri, l’amor i la tendresa que conté –ai!- potser no són aptes per a tots els públics.

https://ailaedicions.com/producte/el-bosc-de-les-ombres/#tab-description

Ressenyes:

https://www.nuvol.com/llibres/sota-la-mirada-roja-de-les-ombres-230169

https://paraulademixa.jimdo.com/2022/01/20/el-bosc-de-les-ombres/

EL SECRET DE LA RIERA

Sinopsi:

El bosc de Vallcorba és a punt de ser devastat per construir-hi al damunt una urbanització de luxe. L’únic que s‘oposa a aquest projecte és el Robert, llibreter i arqueòleg aficionat. El seu fill, el David, un noi de 15 anys, porta malament la obstinació del seu pare. I es refugia en els seus amics, el Cesc i el Lluis.
El Robert acaba fent un descobriment que pot aturar les obres de la urbanització, i en guarda les proves. Però l’Aureli Penyafort, el promotor de la urbanització, no està disposat a abandonar els seus plans, segresta el Robert i proposa al David un intercanvi: el seu pare a canvi de les proves que aturarien les obres. El Cesc i el Lluis s’assabenten del que passa i voldran ajudar-lo. També l’ajudarà l’Olga, una companya de classe que els cau fatal als tres.
Aconseguirà el David salvar al seu pare amb l’ajuda de la seva colla? Aconseguirà descobrir el secret que amaga la riera?

http://www.arolaeditors.com/llibre.asp?isbn=978-84-94785-78-8

Ressenya: 

https://paraulademixa.jimdo.com/2019/06/10/el-secret-de-la-riera/